Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

Laat je meubels spuiten in onze meubelspuiterij

Die oude maar verder nog prima kast spuiten in een kleur die perfect past bij je nieuwe interieur? Of je prachtige blankhouten tafel voorzien van een krasbestendige beschermlaag tegen kringen en kleutertekeningen? Als het gaat om meubels spuiten om ze mooi te maken of mooi te houden, moet je bij Laque zijn.

Wat voor meubels spuiten?

In principe kunnen we alle meubels spuiten. Nieuw, oud of antiek. Tafel, stoel, kast. Lamp, wieg of ledikant. Een enkel exemplaar, een serie van hetzelfde meubelstuk of de complete inboedel. In de meeste gevallen zal het van hout zijn, maar metaal, mdf en kunststof spuiten we net zo lief. Ook je radiator spuiten we, bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de muur. En spuiteraard kun je bij ons je keukenkastjes laten spuiten.

Als het gaat om meubels spuiten om ze mooi te maken of mooi te houden, moet je bij Laque zijn.

Emotionele waarde

Vaak hebben de kasten, tafels, stoelen en andere meubels die we spuiten emotionele waarde. Omdat je ze al jaren hebt, of omdat ze al generaties in de familie zijn. Logisch dus dat wij er voorzichtig mee omgaan. Eerst bespreken we uitgebreid je wensen en beantwoorden je vragen. Wordt het blanke lak of kleur, glanslak of mat, een fluweelzachte afwerking of een rubberachtige textuur?

Zijn we eruit? Dan wordt het meubelstuk professioneel geschuurd en geplamuurd. Het lakken zelf is de laatste stap: de kras- en stootbestendige kroon op het werk. En als je het goed doet, is dat precies hoe het eruitziet.

Tweedehands is tweede kans

Nieuwe meubels kopen? Bezoek in plaats van de meubelboulevard eens de rommelmarkt of kringloopwinkel. Je vindt er vaak de mooiste schatten. Alleen de kleur is niet altijd om over naar huis te schrijven. Bijvoorbeeld omdat het donker eiken is, onder de rookaanslag zit, of omdat de laklaag is beschadigd.

Je kunt je nieuwe aanwinst natuurlijk zelf schilderen, maar het is niet eenvoudig om dat écht strak te krijgen. Laat daarom je meubels spuiten door Laque, dan krijg je gegarandeerd iets wat eruitziet als nieuw. (In het geval van donker eiken: beter dan nieuw.) En je bent nog veel voordeliger uit ook.

Meubels laten verven of meubels laten spuiten?

Nog even over de terminologie: is het verven of spuiten? ‘Verven doe je met een kwast’, zeggen we hier altijd. En wij werken uitsluitend met de verfspuit, niet met de kwast. Daarom kunnen we wel je kast spuiten in alle kleuren van de regenboog, maar je kast laten verven? Nee, dát kan dan weer niet. Hoe dan ook: als je kasten, tafels, stoelen of andere meubels een opfrisser of beschermlaag wilt geven, maken wij dat voor je in orde.

Meubelspuiterij Zoetermeer, Den Haag, Leiden en Alphen

Je vindt Laque aan de A4 en N206 ter hoogte van Zoeterwoude. Goed bereikbaar als je in of bij Leiden, Zoetermeer, Den Haag of Alphen aan den Rijn woont.

Bij Laque houden we wel van een uitdaging. Bel 071-7400013 of mail naar kleur@laque.nl en laat ons weten hoe we een beetje kleur kunnen geven aan je leven. En aan je meubilair natuurlijk.