Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

Spuiterij voor interieurarchitecten en -ontwerpers

Jouw ontwerpen moeten tot in de puntjes kloppen. Van plafondplint tot dorpel, en van deurklink tot schakelmateriaal. Bij LAQUE begrijpen we dat en denken we graag met je mee. We adviseren je over de mogelijkheden van ons lak- en vakwerk, waarmee je jouw ontwerpen helemaal afmaakt en de meest unieke en stijlvolle interieurs creëert.

Over het belang van details hoeven we jou niets te vertellen. Als geen ander weet je dat de standaard hagelwitte schakelaars, airco’s, radiatoren of kabelgoten een goed doordacht interieur flink kunnen verstoren. Steeds meer ontwerpers kiezen daarom voor gekleurde stopcontacten en interieurelementen, zodat ook die mooi opgaan in het interieur.

Kunststof verven

Natuurlijk kun je onderdelen van plastic verven in de kleur van de muur of het plafond. Alleen geeft dat een veel minder mooi resultaat dan spuiten. Als je kiest voor zelf stopcontacten verven, is de kans groot dat de verf eraf bladdert als je er vervolgens een stekker in steekt. En dat past natuurlijk niet bij een professioneel ontworpen interieur.

Laat daarom liever het stopcontact spuiten in onze spuiterij. Dat geeft een strak en professioneel resultaat en zorgt ervoor dat de lak goed blijft zitten, ook bij intensief gebruik. Lees meer over de mogelijkheden van gekleurde stopcontacten of bekijk verschillende voorbeelden en mogelijkheden in onze spuiterij.

Radiatoren verven

Net als stopcontacten zijn radiatoren vaak alleen beschikbaar in wittinten. En dat staat natuurlijk niet mooi op een zachte pasteltint of warme muurverf. Je hebt daarom vast weleens overwogen om een verwarming een andere kleur te geven. Ook hier geldt: een radiator spuiten is verstandiger dan de verwarming schilderen. Dat is voor jou een stuk efficiënter en het resultaat is stijlvol en professioneel.

Spuitlak biedt namelijk uitstekende bescherming tegen krassen en warmte. Een verwarming spuiten kan bij ons zowel op maat als in serie, handig voor bijvoorbeeld een groot nieuwbouw- of renovatieproject van meerdere woningen of kantoorruimtes.

Meubels spuiten 

De ideale tafel of kast gevonden, maar net in de verkeerde kleur? Of is de levertijd te lang? Laat de meubels spuiten in onze meubelspuiterij. Op maat, of in een grote serie voor bijvoorbeeld een kantoorpand of hotel. Je hebt dan als het moet al binnen enkele dagen het meubel in de juiste kleur en afwerking in huis.

Mogelijkheden van lak- en vakwerk

Bij LAQUE heb je keuze uit bijna eindeloos veel kleuren en afwerkingen, zodat de juiste look voor jouw ontwerp er altijd tussen zit. Een tafel lakken we bijvoorbeeld met een transparante lak die bescherming biedt tegen krassen en vlekken, en een houten stoel of kast spuiten we in precies de kleur die je zoekt. Kom eens langs en laat je inspireren door de mogelijkheden van ons lak- en vakwerk.

Benieuwd hoe LAQUE jouw ontwerpen nog meer kleur kunnen geven? Bel 071-7400013, mail naar kleur@laque.nl of kom eens langs om te sparren of nieuwe ideeën op te doen.