Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

Voor installatiebedrijven en elektriciens

Radiatoren, schakelmateriaal, speakers, kabelgoten, afdekplaatjes en wifi-points: ook jouw klanten willen ze vast steeds vaker in de kleur van hun interieur. Maar als installateur weet je als geen ander dat lang niet alle elektronica in iedere kleur leverbaar is. Laat staan snel. Tenzij je het naar LAQUE brengt. Daarmee bied je je klanten een bijna eindeloos aanbod kleuren en afwerkingen, én korte levertijden.

Kunststof verven 

Je klanten precies bieden wat ze zoeken met unieke en stijlvolle apparatuur, zoals gekleurde stopcontacten? Veel mensen denken dan aan kunststof verven, aangezien de behuizing van veel apparaten van kunststof is gemaakt. Alleen is kunststof of plastic verven niet zo verstandig: als je dan een paar keer een stekker in het stopcontact steekt, laat de verf snel los.

In plaats van plastic verven kun je beter schakelmateriaal en stopcontacten spuiten. Of het laten doen, voor een strak en professioneel resultaat, bijvoorbeeld in onze spuiterij. Dan bied je je klanten meteen een veel grotere keuze uit kleuren en afwerkingen. De lak die we gebruiken blijft bovendien goed zitten en biedt extra bescherming tegen krassen en gebruikssporen.

Radiator verven

Als installateur merk je vast dat veel mensen zelf hun radiatoren verven. En dat de verf dan snel afbladdert. De radiator laten spuiten in onze spuiterij lost dat probleem op. Nadat we de verwarming spuiten werken we ‘m namelijk af met een kras- en warmtebestendige lak, zodat de kleur lang mooi blijft. Bij LAQUE hebben je klanten bovendien keuze uit alle verfkleuren, bijvoorbeeld exact de kleur van hun muur. En je kunt ze verzekeren van snelle levertijden.

Het plastic verven we, de elektronica zelf niet

Wat je ook langsbrengt: we halen de rookmelders, speakers en camera’s eerst netjes uit elkaar, zodat alleen de losse onderdelen de spuitcabine in gaan. Kwetsbare onderdelen plakken we nauwkeurig af. Zo zorgen we dat we alleen het kunststof spuiten en de elektronica zelf schoon en heel blijft. Na het drogen plaatsen we alles netjes terug, zodat je de spullen direct bij de klant kunt installeren.

Ook gekleurde stopcontacten, radiatoren, kabelgoten, rookmelders en andere apparatuur in kleur aanbieden? Bel 071-7400013 of mail naar kleur@laque.nl en laat ons weten hoe we jouw bedrijf meer kleur kunnen geven.