Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

Lak- en vakwerk

Uitgekeken op je meubels of keukenkastjes? We maken je spullen weer als nieuw, met een kleur en uitstraling die perfect in je interieur past. Maar we doen nog veel meer. Ook in grotere oplagen en afmetingen voorzien we alle mogelijke objecten van kleur en afwerking.

Onze hoogwaardige industrielakken kenmerken zich door een opvallend goede kras- en stootvastheid. We werken met alle bekende kleursystemen, zoals PMS, RAL, NCS en Sikkens. 

Dus wat voor kleur, glansgraad of afwerking – bijvoorbeeld glad, stug, rubberachtig, fluweel of ruw – je ook zoekt: Laque maakt het strak.

Ook in grotere oplagen en afmetingen voorzien we alle mogelijke objecten van kleur en afwerking.

Interieurspuiterij

We behandelen je meubels in elke kleur en glansgraad die je maar wil. Zo kun je behalve uit alle mogelijke kleurtinten kiezen uit verschillende afwerkingslagen: van fluweelzacht tot superstug.

Meubels spuiten

Met een 9,6 als gemiddelde klantbeoordeling kun je je meubels met een gerust hart in onze hypermoderne spuitcabine achterlaten. Binnen een paar dagen maken we je oude ledikant of ladekast klaar voor de volgende generatie. Lees hier verder.

Keukenkastjes

Een keuken gaat meestal langer mee dan de kleur mooi blijft. We geven je kastjes vakkundig een compleet nieuwe look. Dat is spuiteraard een stuk voordeliger en milieuvriendelijker dan de aanschaf van een nieuwe keuken. Lees hier verder.

Radiator

We spuiten radiatoren in iedere denkbare kleur. Bijvoorbeeld dezelfde kleur als je muur, wat een mooi ruimtelijk effect creëert. Een verse Laque-laag biedt meteen een goede bescherming tegen krassen. Lees hier verder.

Mdf

Veel meubels zijn gemaakt van mdf, want dat is makkelijk te bewerken. En wij kunnen het even gemakkelijk spuiten en lakken, in ieder gewenste kleur, afwerking en glansgraad. Dat doen we regelmatig in grote aantallen: een spuitkomst voor interieurbouwers en meubelmakers. Lees hier verder.

Kunststof

Ook kunststof voorzien we van een nieuwe kleur of afwerking. Of het nu klein of heel groot is, een enkel object of productserie. Wil je bijvoorbeeld als ontwerper of bedrijf een prototype verbeteren of afwerken? We zorgen dat het er precies zo uitziet als je voor ogen hebt. Lees hier verder.

Metaalcoating

Je spullen laten ogen en aanvoelen als écht metaal? Dat kan met VeroMetal®, vloeibaar metaal. Daarmee geef je een exclusieve afwerking aan je interieur. Lees hier verder.

Polyester

In onze spuitcabine kun je terecht voor al je lak- en vakwerk. Ook als dat van polyester is. Wil je tuindecoraties of opbergbakken een andere kleur geven? Bij Laque behandelen we je polyester spullen snel en vakkundig. Lees hier verder.

Vraag? Spuitdaging? Bel 071-7400013 of mail naar kleur@laque.nl.

Opnieuw een kast laten spuiten door Laque. Het is een Pastoekast van 20 jaar oud. Niet voor niets dat Pastoe adviseerde om de kast naar Laque te brengen. De kast is na 20 jaar weer nieuw met een hedendaagse kleur!- Dhr. W Bommel
Ik ben zo blij met het resultaat. Het lijkt wel of ik gewoon een nieuwe keuken heb. Het ziet er schitterend uit. Geweldig!- Mevr. A. Adriaanse