Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

Ervaren en professionele spuiterij voor interieurbouwers

De kleur en afwerking maken je meubels helemaal af. Natuurlijk kun je zelf een tafel lakken of het mdf schilderen, maar mdf spuiten is verstandiger. Spuitlak hecht namelijk beter, geeft een strakker resultaat en beschermt tegen krassen en stoten. Zo zijn je meubels goed beschermd én met evenveel zorg afgewerkt als jij ze hebt gemaakt.

Meubels laten verven

Een serie meubels laten spuiten? Bij LAQUE werken we voor verschillende meubel- en interieurbouwers. Vaak leveren ze een serie nieuwe meubels of interieuronderdelen tegelijkertijd aan, die we voor ze spuiten in de gewenste kleur en afwerking. Denk aan een matte coating of bijzondere structuurlak. We zijn dus gewend aan meubels spuiten in grote oplagen, maar worden ook blij van spuitdagingen op maat.

Mdf schilderen of spuiten?

Wil je een serie meubels van kleur voorzien? Mdf spuiten is verstandiger dan zelf mdf verven. Spuitlak zorgt namelijk voor een professioneel resultaat en biedt betere bescherming. Bovendien kun je uit talloze afwerkingen en een nog groter aanbod kleuren kiezen. En voordat we het mdf lakken, schuren we het zorgvuldig op. Zo ben je zeker van een strak en stijlvol resultaat.

Tafel lakken voor extra bescherming

Een tafel, bureau of kast spuiten voor extra bescherming? Of een tafel lakken in een transparante lak om het hout te beschermen tegen krassen, vlekken en kringen? Behalve in talloze kleurlakken kunnen we meubels spuiten in een transparante lak. Van hoogglans tot extra mat. Daarmee maak je je meubels helemaal af en blijven ze langer mooi.

Keukenkastjes of aanrechtblad verven

Ontwerp of lever je keukens en wil je een aanrechtblad of serie keukenkastjes verven? Een keuken laten spuiten levert het mooiste en meest professionele resultaat op. De lak die we gebruiken in onze spuiterij biedt bescherming tegen krassen en hecht goed op alle materialen, waaronder het veelgebruikte mdf. Keukendeurtjes spuiten kan bij ons zowel op maat als in grotere series. 

Ook een serie meubels, keukenkastjes of andere interieuritems laten spuiten? Bel 071-7400013 of mail naar kleur@laque.nl en laat ons weten hoe we jouw werk nog meer kleur kunnen geven.