Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

Waarom een radiator spuiten beter is dan een radiator verven

Sommige interieuritems wil je laten opvallen, andere juist camoufleren. Leidingen, rookmelders en stopcontacten bijvoorbeeld. En natuurlijk radiatoren. Geef je die dezelfde kleur als je muren, dan trekken ze veel minder de aandacht. Bovendien creëer je op die manier veel ruimtelijkheid en rust in de kamer. Daarom zie je steeds vaker dat mensen hun radiatoren verven. Maar wat zij niet weten, is dat je radiator laten spuiten veel verstandiger is.

Bovendien heb je bij het spuiten van je radiator geen risico op zakkers in de verf. En het geeft een veel sterkere beschermlaag, waardoor je niet meteen de originele kleur ziet verschijnen als er per ongeluk iets tegenaan valt.

Radiator verven of spuiten?

Natuurlijk kun je speciale radiatorlak kopen bij de bouwmarkt en daarmee je radiator verven. Maar: een radiator (laten) verven, ook met zulke speciale lak of door een professionele schilder, levert nooit zo’n mooi resultaat op als diezelfde verwarming spuiten. Met verf blijf je namelijk altijd de kwaststrepen zien, zelfs als je spuitermate nauwkeurig werkt.

Betere bescherming

Bovendien heb je bij het spuiten van je radiator geen risico op zakkers in de verf. En het geeft een veel sterkere beschermlaag, waardoor je niet meteen de originele kleur ziet verschijnen als er per ongeluk iets tegenaan valt. Dat komt doordat spuitlak veel sterker is dan verf. En natuurlijk omdat we bij Laque je radiator in meerdere lagen aflakken met een speciale kras- en warmtebestendige lak.

Verwarming spuiten 

In onze professionele spuiterij laat je dan ook niet alleen je meubels spuiten, maar kun je ook je radiator laten spuiten in welke kleur en afwerking je maar wilt. Bijvoorbeeld in precies dezelfde kleurcode als je muren. Weet je niet welke code dat is? Met onze kleurenscanner zoeken we dat zo voor je op. Zodat de verwarming mooi opgaat in je interieur en de kamer meer ruimte en rust uitstraalt.

Spuitdaging? Kom maar op! Bij Laque houden we wel van een uitdaging. Bel 071-7400013 of mail naar kleur@laque.nl voor een frisse laklaag, waarmee je radiator nog jarenlang mooi én krasvrij blijft.