Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

Kleurrijke blogs

144 zonnepanelen en andere duurzame investeringen van LAQUE

Je spullen laten lakken is een stuk duurzamer dan iets nieuws aanschaffen. Met een nieuwe kleur of beschermlaag gaan je meubels, radiatoren en keukenkastjes tenslotte veel langer mee. Maar de verf zelf is natuurlijk minder onschuldig. Lees hier verder.

LAQUE lanceert GekleurdeStopcontacten.nl

Het is een interieurtrend die snel aan populariteit wint: stopcontacten en lichtknoppen in een unieke kleur. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar gespoten schakelmateriaal lanceert LAQUE Spuiterij uit Zuid-Holland een speciale webshop. Lees hier verder.

Ken je de meubels van Pastoe al?

Met aandacht ontworpen, zorgvuldig gemaakt en bestand tegen langdurig gebruik: Pastoe-meubels spelen helemaal in op de slow-trend. Wij waren, net als vele andere designliefhebbers, al ver vóór die tijd fan van de Pastoe-eetkamerstoelen, -kasten en -dressoirs. Lees hier verder.

Een nieuwe keuken in een handomdraai

Werkt je keuken nog goed, maar past de kleur niet mooi meer in je interieur? Of begint de folielaag los te laten? Je keuken laten spuiten is dan een verstandig idee. Dat is spuiteraard stukken voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe keuken. En bovendien milieuvriendelijker. Lees hier verder.

Hoe knap ik oude meubels op?

Je hebt op Marktplaats, bij de kringloop of op zolder een stel mooie stoelen, een vintage tafel, kast of bureau gevonden, maar de kleur is nét te retro. Of het hout heeft zoveel beschadigingen dat het niet meer stijlvol is. Met een nieuwe kleur en strakke afwerking geef je je oude meubels een compleet andere look en maak je ze weer als nieuw. Lees hier verder.

Welke kleuren zijn trendy in 2021?

Wil je je keukenkastjes of meubels spuiten, dan wil je niet achter de feiten en modekleuren aan lopen, maar juist vooroplopen. Zodat je er niet snel op uitgekeken bent en ze voorlopig nog goed aansluiten op de interieurtrends. Wat zijn de trendy kleuren in 2021? Lees hier verder.

Wat doet kleur met je meubels?

Past die ene tafel, stoel, kast of dat vintage bureau niet meer zo mooi in je interieur? Laat je oude meubels spuiten en geef ze een tweede (of derde, of vierde) leven. Met een frisse laklaag trekken je meubels meer aandacht, stem je ze af op de omgeving én doe je er veel langer mee. Mits je de juiste verfkleur kiest. Lees hier verder.

Vraag? Spuitdaging? Bel 071-7400013 of mail naar kleur@laque.nl.