Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

Kleurrijke klantcases

Mètre Carré: ‘Met de juiste kleuren laten we details mooi uitkomen.’

De Rotterdamse projectontwikkelaar Mètre Carré blaast oude panden nieuw leven in met een heel eigen stijl en sfeer. Medeoprichter Jesse de Vries: ‘We willen ons onderscheiden. Meegaan met de massa is niets voor ons.’ Dat streven zie je overal terug: in de details van de interieurs, in hun website en in de keuzes voor hun partners en leveranciers. Lees hier verder.

Joca: ‘Onze keuken is nu een retro-kunstobject, dat blendt met de tuin en woonkamer.’

Architectendochter Joca woont met haar man in een uniek vrijstaand huis in de duinen van Noordwijk, ontworpen door haar broer. Ze zijn nog steeds dolgelukkig met hun Afrit 21, zoals de villa heet, alleen begon de oorspronkelijk hagelwitte Bulthaup-keuken na tien jaar te vergelen. Lees hier verder.

Gea van der Sman: ‘De keuken van mijn huurhuis oogt als nieuw.’

Gea van der Sman verhuisde vorig jaar naar een huurhuis in Stompwijk, vlak bij Zoeterwoude. ‘Een fijne woning, maar de keuken was niet helemaal mijn smaak’, vertelt ze. ‘Ik oriënteerde me al op een nieuwe keuken, maar de bedragen vond ik te hoog, zeker voor een huurhuis.’ Lees hier verder.

Jobs Brussee: ‘Bij Bang & Olufsen draait het om zoveel meer dan beeld en geluid alleen.’

‘Bij Bang & Olufsen draait het om zoveel meer dan beeld en geluid alleen’, zegt Jobs Brussee, eigenaar van Bang & Olufsen Brussee in Katwijk. Daarom doet hij de gekste dingen voor zijn klanten. Bijvoorbeeld een splinternieuwe tv volledig demonteren om het frame een andere kleur te geven, of speakers stijlvol in een bestaand meubel verwerken.  Lees hier verder.

Meubelmaker Robbrecht: Bij LAQUE weet je dat je werk in goede handen is. 

Vanuit zijn eigen meubelmakerij Robbrecht Vormgeving ontwerpt en vervaardigt Robbrecht van Tiel maatwerkmeubels voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Samen met toeleveranciers die de besten zijn in hun vakgebiedschrijft hij op zijn website robbrecht.nl. Lees hier verder.

Vraag? Spuitdaging? Bel 071-7400013 of mail naar kleur@laque.nl.