Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

Keukenkastjes, radiators, stopcontacten en meubels laten spuiten bij LAQUE

Die mooie eiken kast verven? Je tafel lakken, het aanrechtblad schilderen of je hele keuken laten spuiten? Breng je interieuritems naar onze spuiterij in Zoeterwoude, pal naast de A4, en we voorzien ze van welke kleur en afwerking je maar wenst. Zonder lange levertijden. We vertellen je graag over de mogelijkheden van ons lak- en vakwerk voor jouw interieur.

Keukenkastjes verven of keuken laten spuiten? 

Doet je keuken het nog prima, maar ben je uitgekeken op de kleur? Laat dan je keukendeurtjes spuiten, da’s een stuk goedkoper én duurzamer dan een nieuwe keuken aanschaffen. En bovendien verstandiger dan zelf de keukenkastjes verven. Spuitlak blijft namelijk beter zitten, beschermt tegen krassen en geeft een strakker resultaat.

Hoe dat werkt? Heel eenvoudig: je haalt de deurtjes los en brengt ze naar onze spuiterij. Voordat we de keukendeurtjes spuiten, verwijderen we eerst de folies en schuren we het mdf eronder netjes op. Zo zorgen we dat ze er weer als nieuw uitzien als je ze komt ophalen. 

Aanrechtblad verven

Ook het aanrechtblad een andere kleur geven? Als het blad is gedemonteerd, kun je het naar onze spuiterij brengen. Hier geldt eveneens: dat is verstandiger dan zelf het aanrechtblad schilderen. In onze spuiterij voorzien we ‘m van welke kleur je maar wil en een extra kras- en vochtbestendige afwerking, zodat ie lang mooi blijft.

Radiator verven

Steeds meer mensen willen hun radiator schilderen in de kleur van de muur. Niet gek, want dat zorgt voor een mooi en rustig geheel in je kamer. Alleen is een verwarming verven niet zo verstandig: grote kans dat de verf snel loslaat of beschadigd raakt en je opnieuw kunt beginnen. Je radiator spuiten geeft een mooier en beter resultaat: spuitlak hecht beter, biedt goede bescherming tegen krassen en hoge temperaturen, en oogt veel strakker.

Meubels laten verven

Die mooie oude kast laten spuiten in een moderne structuurlak of een frisse kleur? Of je tafel lakken, zodat het hout goed beschermd is tegen krassen, kringen en vlekken? In onze spuiterij laat je je meubels spuiten in welke kleur en afwerking je maar wil. Kom eens langs, we vertellen je graag meer. 

Spullen van kunststof verven

Een airco, rookmelder, wifi-punt of kabelgoot: ze kunnen je interieur flink verstoren. Tenzij je ze camoufleert. Laat bijvoorbeeld je stopcontacten verven in exact de kleur van de muur of deurpost voor een mooi geheel. Ook spullen van polyester, plastic of kunststof verven? Breng ze of stuur ze per post naar onze spuiterij in Zoeterwoude en je ontvangt je gekleurde stopcontacten en ander materiaal snel terug in de door jou gekozen kleur en afwerking. Van extra mat tot glanzend, bijna alles is mogelijk.

Ook je keuken, meubels, stopcontacten of andere interieuritems laten spuiten? Bel 071-7400013 of mail naar kleur@laque.nl en laat ons weten hoe we jouw interieur meer kleur kunnen geven.