Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

Waarom polyester spuiten beter is dan polyester verven

Polyester ken je waarschijnlijk vooral als stofsoort: het is de meest gebruikte kunstvezel in meubel- en gordijnstoffen. Als stof kunnen we polyester natuurlijk niet spuiten. Maar er worden ook veel andere spullen en onderdelen van polyester gemaakt. Opbergbakken, bijvoorbeeld, of tuindecoraties. En onderdelen van boten. Heb je zo’n onderdeel of item in huis en wil je het een andere kleur of beschermlaag geven? Dan is polyester spuiten altijd een beter idee dan polyester verven.

Spullen van polyester lakken we in onze spuiterij snel en spuiterst vakkundig, zodat het oppervlak net zo mooi vlak blijft als het origineel.

Polyester schilderen versus spuiten

Polyester is een heel sterke kunstvezel. Het materiaal kan daardoor goed tegen zonlicht en is gemakkelijk schoon te maken, omdat het zo’n mooi glad en vlak oppervlak heeft. Dat maakt het een veelgebruikt materiaal voor boten en schepen, maar ook in tuindecoraties en buitenmeubels.

Polyester schilderen

Maar dat gladde oppervlak kan ook een nadeel zijn als je polyester een nieuwe kleur of betere bescherming wilt geven. Dat maakt polyester schilderen lastig, doordat de verf er weinig grip op heeft en je dan al snel storende kwaststrepen ziet, hoe goed je ook schildert.

Polyester spuiten

Spullen van polyester lakken we in onze spuiterij snel en spuiterst vakkundig, zodat het oppervlak net zo mooi vlak blijft als het origineel. En net zo glad, of hoe glad of stug je maar wilt. Want ook de structuur van de afwerking kies je zelf.

Of het nu om grote oplages gaat of een enkel object, een klein onderdeel of een groter oppervlak: we zetten het strak in de lak, of we heten geen Laque. We behandelen ieder object zorgvuldig en op de juiste manier. Want net als mdf of kunststof spuiten, is het lakken van polyester vakwerk. En daarvoor moet je bij onze professionele spuiterij zijn.

Spuitdaging? Kom maar op! Bij Laque houden we wel van een uitdaging. Bel 071-7400013 of mail naar kleur@laque.nl en vertel ons welke spullen of onderdelen van polyester we voor je mogen lakken. Niets is ons te gek (behalve complete boten, jachten en schepen, want die passen niet in de spuitcabine).