Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

LAQUE lanceert GekleurdeStopcontacten.nl

Het is een interieurtrend die snel aan populariteit wint: stopcontacten en lichtknoppen in een unieke kleur. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar gespoten schakelmateriaal lanceert LAQUE Spuiterij uit Zuid-Holland een speciale webshop.

In de handel is schakelmateriaal maar in een beperkt aantal kleuren verkrijgbaar: wit, beige, zilver, zwart en als je geluk hebt goud. Daarom laten steeds meer mensen hun schakelmateriaal, maar bijvoorbeeld ook rookmelders, in een andere kleur spuiten.

De nieuwe webshop GekleurdeStopcontacten.nl maakt het proces ongekend eenvoudig met een handige online bestelmogelijkheid.

Verzendlabel

Dat werkt als volgt. Je kiest een kleur, afwerking (mat, extra mat, zijdeglas of glans) en het aantal stuks dat je wilt laten spuiten. Na betaling print je een verzendlabel waarmee je het ingepakte schakelmateriaal bij elk DHL Service Punt kunt afleveren. De gespoten stopcontacten, lichtknoppen of rookmelders ontvang je vervolgens binnen enkele weken weer in huis.

Lak- en vakwerk

Het lakwerk voor GekleurdeStopcontacten.nl wordt uitgevoerd in de spuiterij van LAQUE in Zoeterwoude-Dorp. Daarmee zijn klanten verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige en duurzame laklaag.

Bezoek de webshop op
www.gekleurdestopcontacten.nl.

In onze meubelspuiterij geven je we tafel, kast, stoel en andere meubels een mooie nieuwe laklaag, in welke kleur je maar wilt. Bel voor een persoonlijk advies 071-7400013 of mail naar kleur@laque.nl.