Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

VeroMetal® Vloeibaar metaal

Je spullen laten ogen en aanvoelen als metaal? Dat kan met VeroMetal®, een coating van echt metaal. Daarmee geef je meubels, keukens, taatsdeuren of kunstwerken een prachtige metalen look-and-feel. Bovendien kan de coating naderhand nog bewerkt worden met verschillende patina’s waardoor er prachtige effecten gemaakt kunnen worden.

Vloeibaar metaal

VeroMetal® is niet zomaar een ‘metaal look verf’, maar echt metaal. Daardoor is het ontzettend duurzaam. Het breekt of bladdert niet, blijft goed zitten en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Bovendien is VeroMetal® verkrijgbaar in verschillende metaalsoorten, zoals messing, brons, koper, aluminium, ijzer, zink, tin, nikkelzilver en goud. Zo geef je gemakkelijk bijna ieder object een metaaluitstraling. Hoe dat eruitziet? We geven een aantal schitterende voorbeelden.

Messing

Overweeg je een keuken in messing? Een mooi voorbeeld van messing in een keuken is dit aanrechtblad. Het lijkt haast wel massief goud. Maar het is mdf dat we in onze spuiterij hebben gespoten met VeroMetal®. Lees meer over je keuken laten spuiten.

Koper 

Voor een klant in Noordwijk spoten we het kookeiland in een wel heel bijzondere combinatie van koper en koperchroom patina. Het lijkt prachtig verweerd koper, alsof het jaren aan de elementen heeft blootgestaan. We lakten ook de achterwand in een stijlvolle matte lak. Dit is wat onze opdrachtgever erover zei: ‘In de spuiterij wisten ze precies uit te voeren wat ik wilde’. Lees meer over dit project. 

Brons

Glazen deuren met een metalen frame zijn hip, maar zo zie je ze niet vaak. Deze unieke taatsdeur is op maat gemaakt. Wij gaven de stalen profielen de perfecte bronzen look met VeroMetal® Bronze, zodat de deur helemaal opgaat in het stijlvolle interieur.

VeroMetal® Certified Specialist

VeroMetal® verwerken kan je niet zomaar. Onze spuitblinkers worden door VeroMetal® zelf opgeleid als gecertificeerd specialist. Hierdoor ben je verzekerd van het hoge afwerkingsniveau van VeroMetal® vloeibaar metaal.

VeroMetal® spuitdaging?  Bel 071-7400013 of mail naar kleur@laque.nl