Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

‘De keuken van mijn huurhuis oogt als nieuw.’

Gea van der Sman verhuisde vorig jaar naar een huurhuis in Stompwijk, vlak bij Zoeterwoude. ‘Een fijne woning, maar de keuken was niet helemaal mijn smaak’, vertelt ze. ‘Ik oriënteerde me al op een nieuwe keuken, maar de bedragen vond ik te hoog, zeker voor een huurhuis.’ Daarom bracht ze de kastdeurtjes naar onze spuiterij. ‘Dankzij LAQUE oogt de keuken gloednieuw, en past ‘ie helemaal in mijn interieur.’

Hoe ken je LAQUE?

 ‘Vanuit het dorp. Ik woon hier al dertig jaar en verhuisde vorig jaar van een koop- naar een huurhuis. Ik voelde me er direct thuis, alleen de keuken was niet helemaal mijn smaak. Er zaten gebruikssporen zoals krassen in de laklaag en het folie liet hier en daar los. Ik wilde een wat nettere uitstraling en een andere kleur. Dorpsgenoten brachten me op het idee om de frontjes te laten spuiten.’

“De spuiterij ziet er prachtig uit, met de wand vol kleurvlakken bij de entree.”

Hoe ging dat in z’n werk? 

 ‘Ik nam eerst een klein plankje van het keukenfront naar de spuiterij, maar Marco, de spuiter, wilde meer zien om een goed advies te kunnen geven. Hij woont toevallig in dezelfde straat, dus kwam hij bij me thuis kijken. Hij zag meteen dat hoogglans nodig was. Dat had al mijn voorkeur; Marco bevestigde mijn keuze.’

En welke kleur koos je?

 ‘Ik wilde Histor Iets Veen, maar die specifieke kleur was er niet. Ze hebben toen een kleur gemengd die hem evenaart: een soort beige, oudroze. Niet te zoetsappig, maar warm en volwassen. De muren heb ik daar ook in geschilderd. En ik had er zelf een kastje bij gekocht, met glas en van een ander materiaal dan de keukenkastjes; die kon ik gewoon laten meespuiten. Dat maakt de keuken tot één geheel. Het is nu echt een eenheid met de rest van mijn interieur.’

Wat levert de nieuwe laklaag je op? 

‘Veel meer woonplezier en enthousiaste reacties van vrienden en familie. De keuken oogt als nieuw, voor een leuk prijsje. Een handig voordeel van de hoogglansafwerking: de kastjes zijn supermakkelijk schoon te maken. Ik sta iedere dag weer blij in de keuken en het huurhuis voelt nu helemaal eigen.’

Zou je LAQUE aanraden?

‘Zonder twijfel! De spuiterij ziet er prachtig uit, met de wand vol kleurvlakken bij de entree – ik begon bijna te twijfelen aan mijn kleurkeuze. En iedereen bij LAQUE is behulpzaam, persoonlijk en deskundig. Het aanrechtblad kon ik bijvoorbeeld niet naar de spuiterij brengen, anders had het er helemaal uit gemoeten. Daar zijn ze eerlijk in en je krijgt veel uitleg, ook als het gaat om de offerte en planning. Met een klein clubje verzetten ze veel en groots werk, dat vind ik de charme van LAQUE.’

Ook je oude keuken als nieuw maken met een strakke laklaag? Of een ander onderdeel van je interieur voorzien van een nieuwe kleur of afwerking?
Bel 071-7400013 of mail naar 
kleur@laque.nl

Keer hier terug naar onze klantcases.

In onze meubelspuiterij geven je we tafel, kast, stoel en andere meubels een mooie nieuwe laklaag, in welke kleur je maar wilt. Bel voor een persoonlijk advies 071-7400013 of mail naar kleur@laque.nl.