Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

Logistiek door LAQUE

Meubels, apparatuur of interieuronderdelen hoogwaardig laten lakken: dat kan alleen in een professionele spuitcabine.

Maar wat als je geen (groot genoeg) vervoer hebt, of geen tijd om je spullen naar Zoeterwoude te brengen? Sinds kort hebben we daarvoor onze eigen #spuitbus. We halen je spullen persoonlijk op en brengen ze vers gelakt naar hun bestemming. Bij je thuis, op de zaak of rechtstreeks bij de eindklant. Zo maken we ons lak- en vakwerk voor heel Nederland bereikbaar, ook als het gaat om grote meubels, onderdelen of productseries.

Vrachtwagenbezorging

Voor meubel- en interieurbouwers, installatiebedrijven, badkamerspecialisten, glasleveranciers en andere vakmensen bieden we de mogelijkheid om grote producten of oplagen per vrachtwagen aan te leveren. Denk aan glasplaten, tafel- of aanrechtbladen, of een batch maatwerkmeubels.

Met onze eigen heftruck vervoeren we het materiaal of de pallets vanuit de vrachtwagen naar de opslag van onze spuiterij, voordat ze de spuitcabine in gaan. Na het spuiten en drogen plaatsen we de spullen weer net zo zorgvuldig terug. Of bezorgen we ze rechtstreeks bij de eindklant met de #spuitbus of via onze transportpartners. Maar net wat het meest efficiënt is voor de specifieke opdracht.

Dit is ‘m, onze nieuwe #spuitbus. Niet te missen toch, als die je straat in rijdt? En hoewel we normaal gesproken alles behalve auto’s spuiten, maakten we voor onze eigen #spuitbus een uitzondering. We bestickerden ‘m in LAQUE-stijl en werkten ‘m af met een transparante buitenlak. Die biedt bescherming tegen weer, wind en steenslag. En dat is nodig, want de #spuitbus vervoert het kleurrijkste en hoogwaardigste lak- en vakwerk door heel Nederland. Van Groningen tot Zeeland en Maastricht.

Rechtstreeks bij de eindklant

Veel van onze zakelijke opdrachtgevers bieden hun klanten een extra groot kleuraanbod dankzij een doorlopende samenwerking met LAQUE. Ze sturen hun online bestellingen automatisch naar ons door, inclusief afleveradres en kleurkeuze, en wij doen de rest. Zo spuiten we al jaren tv-frames voor Samsung en schakelmateriaal voor GekleurdeStopcontacten.nl.

Samsung levert de frames vooraf bij ons aan, zodat we er altijd genoeg op voorraad hebben. Wij voorzien de juiste framemaat van de opgegeven kleur en afwerking, en na het drogen en verzendklaar maken bezorgt onze transportpartner ze direct op het afleveradres. Zo ontzorgen we onze zakelijke opdrachtgevers op transportgebied, en besparen zij hun klanten bezorgtijd en -kosten.

Meer weten over de #spuitbus en onze logistieke ontzorging? Bel 071-7400013 of mail naar kleur@laque.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.