Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

Veertig jaar ervaring, deskundigheid en vindingrijkheid zorgen dat we dingen kunnen spuiten waarvan anderen zeggen dat het niet kan.

Wij zijn Laque

Al veertig jaar geven we de spullen van onze klanten een frisse laklaag. Dit keer hebben we dat bij onszelf gedaan: nieuw logo, nieuwe huisstijl, nieuwe website, nieuwe e-mailadressen. En dus een nieuwe naam.

Een naam die in één woord vangt waar we met Ton de Rooij Verf – Spuiterijen al vier decennia voor staan. Maar wel net even anders geschreven. Want dat is ook onze opvatting van het lakvak: als anderen zeggen dat het niet kan, zoeken wij een manier waarop het wél kan. Net even anders.

Zoals een laklaag niets verandert aan wat eronder zit, zo blijft bij ons ook verder alles hetzelfde.

Ons werk is mensen verbazen. Dat klinkt misschien een beetje raar voor een spuiterij. Toch is het zo. En ze zijn niet alleen verbaasd als ze het resultaat zien. (Als we zo vrij mogen zijn: dat is bijna altijd mooier dan ze verwachten.) Ze zijn ook verbaasd als ze horen wat er allemaal mogelijk is. Dat is namelijk altijd veel meer dan ze dachten.

‘O, kan dat ook?’ krijgen we geregeld te horen. Niet alleen van consumenten, ook van professionals. Vinden we mooi. Veertig jaar ervaring, deskundigheid en vindingrijkheid zorgt ervoor dat we dingen kunnen spuiten waarvan anderen zeggen dat het niet kan.

Met een resultaat om trots op te zijn. En dat zijn we.

Vraag? Spuitdaging? Bel 071-7400013 of mail naar kleur@laque.nl.

Er zijn tal van redenen waarom je iets wilt laten spuiten. Je wilt het mooier maken, het meer of juist minder laten opvallen. Je wilt dat het makkelijker schoon te maken is. Het een beschermlaag geven en de levensduur verlengen. Beschadigingen wegwerken. Of misschien wil je het wel een bepaalde textuur geven. Zodat het anders aanvoelt, bijvoorbeeld om meer grip te creëren.

Wat voor reden je ook hebt: als er een manier is om het voor elkaar te krijgen, vinden we die. En als het niet kan, zeggen we het. Maar dat komt verbazend weinig voor.