Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

Wij lakken meubels van Pastoe zonder gedoe

Het oer-Hollandse meubelmerk Pastoe bestaat ruim 110 jaar. Wat begon in een kleine Utrechtse fabriek is uitgegroeid tot een wereldwijd designbegrip. LAQUE mag zich met trots een officiële Pastoe-spuiter noemen. Heb jij een kast of ander meubelstuk van Pastoe? Je kunt bij ons terecht voor een nieuwe lak- en beschermlaag. Of voor reparatie van onderdelen. En helemaal mooi: we leveren je Pastoe-meubel desgewenst persoonlijk af met onze #spuitbus.

Ben jij de gelukkige eigenaar van een tijdloos meubelstuk van Pastoe? En kan het inmiddels wel een opknapbeurt gebruiken? Schakel ons in voor een mooie nieuwe en beschermende laklaag, in welke kleur je maar wilt. We begrijpen dat een kast vervoeren best een gedoe kan zijn. Daarom maken we je het bij LAQUE zo makkelijk mogelijk.

Spuitklus? Tijd voor de #spuitbus!

Onze #spuitbus is er speciaal om jou te ontzorgen: we halen je Pastoe-meubel hoogstpersoonlijk bij je op en brengen het daarna weer terug. Vers gelakt, precies zoals jij het wilt. Zodat het de komende jaren weer helemaal als nieuw is. Hiervoor hoef je dus niet speciaal naar onze spuiterij in Zoeterwoude te komen. Of je nu in Groningen woont, Maastricht of ergens daartussen, wij komen graag bij je langs.

Lak- en vakwerk voor alle Pastoe-meubels

Bij Pastoe verkopen ze allerlei meubels en modellen. Bij ons zijn ze in de beste handen. We lakken je gloednieuwe kast in een andere kleur of restaureren een oud meubelstuk en blazen het nieuw leven in. Welk product van Pastoe je ook hebt, wij zijn ermee bekend en behandelen het met de grootst mogelijke zorg. Denk bijvoorbeeld aan de volgende productlijnen: A’dammer, Vision, Noon, Landscape, Track en L-serie.

Ontelbare kleuren om uit te kiezen

Pastoe-meubels zijn standaard verkrijgbaar in een beperkt aantal kleuren. Maar bij LAQUE heb je de keuze uit alle kleuren van de regenboog. Een felroze Pastoe-kast met honinggele elementen? Ja hoor. Een mintgroen dressoir met gouden handgrepen? Geen probleem. Of wat dacht je van een…? Nou ja, je snapt waar we heen willen: wij hebben we echt álle kleuren (en afwerkingen) in huis. En we werken uitsluitend met kwaliteitslakken als Little Greene, Sikkens, Farrow & Ball, Histor, RAL en vtwonen.

Meubels van Pastoe repareren en voorzien van een mooie lak- en beschermlaag? Daarvoor ga je naar LAQUE Spuiterij. Of helemaal makkelijk: laat je meubelstuk ophalen en weer afleveren met onze #spuitbus. Bel 071-7400013 of stuur eenmail naar kleur@laque.nl.