Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

Glas en profielen spuiten in elke kleur

Als glasspecialist hoeven we jou natuurlijk niets te vertellen over de lange levertijden op gekleurd glas of profielen. Of eigenlijk wel. Want wist je dat we bij LAQUE een glasplaat of kunststof of aluminium profiel zo nodig al in een paar dagen van iedere gewenste kleur voorzien? In hoogwaardige lak en een afwerking naar keuze. Daarmee bied je je klanten een enorm kleurenaanbod en hoef je ze geen weken te laten wachten op hun nieuwe douchewand of glasplaat voor achter het aanrecht. Ook mogelijk in grotere batches.

Strak gelakt en snel klaar

Hoe dat werkt? Heel eenvoudig: je bestelt de glasplaten of profielen in het juiste formaat en brengt ze naar onze spuiterij in Zoeterwoude. Afhankelijk van de opdracht staan ze binnen een aantal dagen voor je klaar. Strak gespoten en afgelakt, in welke kleur en afwerking je klant maar wil. Bijvoorbeeld met een structuurlak of matte coating. Daarmee kun je veel meer opties aanbieden dan de meeste glas- of kozijnfabrikanten. Het resultaat is bovendien minstens zo strak en krasbestendig als uit de fabriek.

Glasplaten spuiten in serie

Met een voorraad gekleurd glas of kunststof of aluminium profielen in een populaire kleur kun je je doorlooptijden flink verkorten en je klanten nog sneller van dienst zijn. Overweeg daarom ook eens een serie glasplaten of -profielen te laten spuiten in de meest gekozen kleuren. Dan kun je sneller door met je werk, zonder tussendoor op en neer naar Zoeterwoude te hoeven rijden. Handig toch?

Je klanten ook snel voorzien van de glas- of profielkleur die ze willen? Bel 071-7400013 of mail naar kleur@laque.nl en laat ons weten hoe we jouw glasbedrijf een beetje kleur kunnen geven.