Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

Spuiterij Wassenaar

Ben je op zoek naar een spuiterij die écht met je meedenkt? Bij LAQUE kunnen we vrijwel ieder product, object of onderdeel spuiten in de kleur van jouw keuze. Met verschillende afwerkingen. En altijd met een blijvend mooi en strak resultaat.

Bij ons kun je terecht met de meest uiteenlopende opdrachten, groot en klein. Er is heel veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan stopcontacten spuiten, radiators spuiten of mdf spuiten. Wat je ook wil, wij zijn pas tevreden als jouw verwachtingen zijn overtroffen.

LAQUE. Sinds 1980 het beste lak- en vakwerk in Wassenaar.

Voor particulieren

Of je nu alleen een stoel, een paar deuren of je hele keuken een andere kleur of afwerking wilt geven, bij Laque kun je terecht voor al je huis-tuin-en keuken-lakwerk. Alles behalve auto’s. Heb je iets bijzonders om te lakken? Daag ons uit!

Voor architecten

Een prototype of kleine serie producten afwerken? Van mdf, kunststof, metaal of zelfs glas: we spuiten bijna alle soorten materiaal in elke kleur, glansgraad en textuur. Architecten, ontwerpers en interieurbouwers weten ons daarom al jaren te vinden.

Voor bedrijven

Bedrijfsinterieur in de huisstijlkleuren? Maken we in orde, tot de stopcontacten aan toe. We spuiten bijna alle materialen, ook in grote oplages en afmetingen. Voor meubelmakers, jachtbouwers, keukenleveranciers en andere bedrijven.

Nieuw of oud, bij Laque laten we je spullen stijlvol stralen.
Dat wil je #spuiteraard met eigen ogen zien.

Bekijk de video!

Beschermen en afwerken

Mooie spullen zijn vaak kwetsbaar: krassen, vlekken, vochtkringen op meubels. Onze hoogwaardige tweecomponentenpolyurethaanlakken garanderen een hoge kras- en stootvastheid. Dat verlengt de levensduur. En is een stuk voordeliger en milieuvriendelijker dan nieuw kopen.

Ook in de afwerking kun je kiezen uit veel verschillende opties: van glad en fluweelzacht tot stug of rubberachtig. Met een structuurlak kan een oppervlak zelfs aanvoelen als schuurpapier.

Ideaal als antislip of om bijvoorbeeld kozijnen of stalen binnendeuren een industriële look te geven.

LEES VERDER OVER ONZE DIENSTEN

Milieu

Naast kwaliteit en vakmanschap gaat ook het milieu ons aan het hart. We beperken de afvalstromen, gebruiken in onze spuitcabines en bedrijfsruimtes energiezuinige ledverlichting en winnen ons volledige energieverbruik terug met zonnepanelen op het dak van de spuiterij. 

Spuitnevel wordt gefilterd, de spoelverdunners hergebruiken we in grondlagen en de thinner in de lak. Bovendien dragen we bij aan de circulaire economie: dankzij ons lak- en vakwerk gaan jouw spullen langer mee.

Je spullen een andere kleur of beschermlaag geven? Bij Laque spuiten we je meubels, keukenkastjes, radiator en meer. Welke spuitdaging heb je voor ons?

Meubelspuiterij

Op zoek naar een meubelspuiterij van topniveau vlak bij Wassenaar? Bij LAQUE kun je uitgaan van de modernste technieken, blijvende resultaten en meer dan 40 jaar aan vakkennis en ervaring.

Vraag? Spuitdaging? Bel 071-7400013 of mail naar kleur@laque.nl.

Wil jij gratis ons #spuitgave magazine ontvangen vol inspiratie? 

AANMELDEN MAGAZINE

Wil jij maandelijks de inspirerende nieuwsbrieven van LAQUE ontvangen?

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Deurtjes en fronten van onze keuken laten ontdoen van folie en laten spuiten in een nieuwe frisse kleur door Laque uit Zoeterwoude. Wij zijn prettige geholpen bij de intake, later de te spuiten groetjes e.d gebracht. Na 2 weken was alles klaar. Ziet er keurig uit.- Dhr. E Kauderer
Prijs kwaliteit zeer goed, vriendelijk ontvangst goed advies, en een superkwaliteit van de gespoten deurtjes, hier kan ik geen nieuwe keuken voor plaatsen.- Dhr. Peter van Hooven
Een reactie naar aanleiding van mijn aanvraag kwam zeer snel, na de ontbrekende informatie aangeleverd te hebben, had ik de volgende dag een uitgebreide offerte met een advies en een zeer gedetailleerde project aanpak. De prijs in de offerte was in vergelijk met andere spuiterijen zeer schappelijk te noemen. Over de levertijd was Laque duidelijk. Het werk was keurig binnen de afgesproken termijn klaar, en perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en het werk.- Dhr. R. Borst