Bel 071-7400013 of mail kleur@laque.nl

Je keuken laten spuiten in onze keukenspuiterij

Je keuken doet het nog prima, maar: de folielaag laat los. Of je bent inmiddels wel uitgekeken op die kleur van tig jaar geleden. Bekende problemen, waar je gelukkig niet meteen voor naar de keukenboer hoeft. Je kunt namelijk ook naar Laque, want die keukenkastjes laten spuiten is de perfecte oplossing. Spuitstekend idee, want daarmee bespaar je een hoop geld. En het is nog beter voor het milieu ook, want door je keuken te laten spuiten in plaats van een heel nieuwe aan te schaffen, veroorzaak je veel minder CO2-uitstoot.

In onze keukenspuiterij voorzien we je kunststof keukenkastjes van een sterke laklaag, waarmee ze eruitzien als nieuw én beschermd zijn tegen krassen.

Mdf keukendeurtjes schilderen

Veruit de meeste keukens zijn gemaakt van mdf, dat bestaat uit een nog fijnere houtvezelstructuur dan spaanplaat. Dat zorgt ervoor dat mdf niet splintert wanneer je het freest, en maakt het ontzettend sterk en duurzaam; het gaat decennialang mee. Maar: de folie om het mdf heen begint vaak al eerder los te laten. Dit herken je aan de blaasjes en luchtbellen eronder. En dat is natuurlijk zonde van je verder nog prima functionerende keuken.

Je keukendeurtjes laten spuiten biedt dan uitkomst. Mdf spuiten geeft namelijk een veel strakker en sterker resultaat dan mdf verven met een kwast. Je kunt bij ons kiezen uit welke kleur en afwerking je maar wilt. Van strak glanzend tot een stoere structuurlak, en van pastelgeel tot antraciet.

Kunststof keukenkastjes verven of spuiten?

Veel fronten van keukendeurtjes zijn gemaakt van kunststof. Vergeleken met andere materialen is dat namelijk een heel voordelige keuze. Ben je na een aantal jaar uitgekeken op de kleur, of ziet je keuken er niet meer zo strak uit? Dan kun je heel eenvoudig je kunststof keuken verven in een nieuwe kleur. Of liever nog spuiten, want kunststof verven met een kwast geeft lang niet zo’n mooi resultaat. En daarmee is je keuken bovendien minder goed beschermd.

In onze keukenspuiterij voorzien we je kunststof keukenkastjes van een sterke laklaag, waarmee ze eruitzien als nieuw én beschermd zijn tegen krassen. Zodat je niet al te voorzichtig hoeft te koken en bakken. We vertellen je graag meer over kunststof spuiten.

Keukenspuiterij Zuid-Holland

Onze keukenspuiterij vind je precies tussen Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Alphen aan den Rijn in. Pal naast de A4 en N206 ter hoogte van Zoeterwoude. Dus goed bereikbaar vanuit heel Zuid-Holland en daarbuiten.

Spuitdaging? Kom maar op! Bij Laque houden we wel van een uitdaging. Bel 071-7400013 of mail naar kleur@laque.nl en vertel ons welke kleur jouw droomkeuken heeft. Dan zorgen wij dat je daar straks écht in staat te koken, zonder het gedoe en de kosten van een nieuwe keuken. Maar wel met dat gevoel.